Periodieke controle en preventie

Wat houdt het in?

Veiligheidsmiddelen zijn middelen die de BHV´er ondersteunt bij het uitvoeren van hun taak. Dat deze middelen goed functioneren is van essentieel belang! Daarom is het ook verplicht gesteld in de wet.

Onderhoud

Brandblussers, noodverlichting, EHBO middelen, Evac Chairs, AED´s, etc. zijn allemaal middelen die goed onderhoud vergen. Goed onderhoud start met het juiste advies en is tevens een goede basis voor een langdurige samenwerking waarin open en eerlijkheid centraal staan.

Wat gaan we doen?

De juiste kennis, de middelen en het gereedschap gebruiken wij om uw veiligheidsmiddelen up to date te houden. Het onderhoud voeren wij conform de geldende NEN normering uit en registreren in ons digitaal portaal. Hierin vindt u onze bevindingen, concrete adviezen en toekomstgerichte adviezen.

Met uw eigen persoonlijke digitaal klantenportaal heeft u 24/7 inzicht in de status van uw veiligheidsmiddelen. Zelfs wanneer u meerdere locaties of vestigingen heeft, is dit overzichtelijk per locatie in te zien.

Bij een audit kunt u samen met de auditeur de recente gegevens in één oogopslag zien.

Wilt u eens bekijken of wij voordeliger zijn of u beter kunnen ontlasten in het onderhoud van uw veiligheidsmiddelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij komen graag bij u op bezoek voor een persoonlijk gesprek!